Iστοσελίδα για πολιτικούς γάμους από τον Δήμο Ρόδου

Ιστοσελίδα για την προώθηση του γαμήλιου τουρισμού «ανέβασε» σήμερα στο διαδίκτυο ο Δήμος Ρόδου, επιδιώκοντας να διαφημίσει το νησί ως ιδανικό τόπο για την τέλεση πολιτικών γάμων.

Στην ιστοσελίδα www.rhodescivilweddings.gr η οποία για την ώρα είναι στα ελληνικά και τα αγγλικά, ο χρήστης μπορεί να δει αναλυτικά τα σημεία τέλεσης πολιτικών γάμων σε ολόκληρο το νησί, να «κλείσει» ημερομηνία και ώρα γάμου και να πληρώσει το σχετικό παράβολο.
«Ο τουρισμός των γάμων συνδέεται κατά κανόνα με πολυτελή ξενοδοχεία, γαστρονομία και ψυχαγωγία. Εμείς θέλουμε να προβάλλουμε τη Ρόδο σαν ένα ιδανικό προορισμό, αφού διαθέτει όλα αυτά στο έπακρο» δήλωσε σήμερα ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Θανάσης Βυρίνης.
Iστοσελίδα για πολιτικούς γάμους από τον Δήμο Ρόδου
«Πρόκειται για μια εύχρηστη ιστοσελίδα που παρέχει όλες τις πληροφορίες για την τέλεση των γάμων» συμπλήρωσε ο εντεταλμένος της Διεύθυνσης Νέων Τεχνολογιών Σπύρος Σπυρόπουλος, παρουσιάζοντας την στους δημοσιογράφους και σε επαγγελματίες του κλάδου, μαζί με τα στελέχη της Διεύθυνσης Νίκο Μανίκαρο και Χρήστο Πανά.
Η ιστοσελίδα, όπως ανακοινώθηκε θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε περισσότερες γλώσσες, ενώ για την προβολή του νησιού ως προορισμού για την τέλεση γάμων, έχουν ετοιμαστεί σύντομα βίντεο που θα προωθηθούν μέσω διαδικτύου, αλλά και σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται σχετικά. Η ενέργεια έρχεται σε συνέχεια του μεγάλου συνεδρίου διοργανωτών πολιτικών γάμων που είχε γίνει το περασμένο φθινόπωρο στη Ρόδο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος