Η Ρόδος υποδέχτηκε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2023

Η Φιλαρμονική του δήμου Ρόδου με πρωτοχρονιάτικες μελωδίες υποδέχτηκε το πρωί τους επιβάτες του πρώτου κρουαζιερόπλοιου για το 2023 που έδεσε στο λιμάνι της  Ρόδου. Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο  Lirica που μεταφέρει 1.770 επιβάτες, έρχεται από την Ιταλία, από την Μεσίνα και θα κατευθυνθεί προς την Λεμεσό, στη Κύπρο.

Η Ρόδος υποδέχτηκε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2023Λίγο μετά την άφιξη του πλοίου, ο εντεταλμένος σύμβουλος στον Τουρισμό του δήμου Ρόδου Θανάσης Βυρίνης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου Βασίλης Παπαοικονόμου μαζί με στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού καθώς και με εκπροσώπους Αστυνομίας και Λιμενικού ανέβηκαν στο κρουαζιερόπλοιο και ευχήθηκαν για το νέο έτος στον καπετάνιο και στα στελέχη του πλοίου και αντάλλαξαν και δώρα.

Η Ρόδος υποδέχτηκε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του 2023Οι τουρίστες που επιβαίνουν στο πλοίο προέρχονται από Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Ισραήλ.

Στους επιβάτες μοιράστηκαν χάρτες της Ρόδου και μελεκούνια. Το πλοίο θα αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα με κατεύθυνση την Κύπρο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος