Η Ρόδος πρωταγωνιστεί και σε φωτογράφιση μόδας

Το εκπληκτικό ροδίτικο φως, το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, τα πλούσια χρώματα της φύσης του νησιού, η ομορφιά του τοπίου και φυσικά η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, προσέλκυσαν φωτογράφους, σχεδιαστές ρούχων και μοντέλα για τις ανάγκες της φωτογράφισης της συλλογής “Spring/Summer 2020 collection” της σκωτσέζικης εταιρείας ρούχων Marble Fashions (www.marblefashions.co.uk) που εδρεύει στη Γλασκώβη.
Η ομάδα των 7 ατόμων, ανάμεσα τους ο Άγγλος φωτογράφος, Chris Blott και η σχεδιάστρια και συνιδιοκτήτρια της επιχείρησης, Lynne Paul, έμεινε έκπληκτη από την μοναδικότητα του τοπίου της Ρόδου.

Η Ρόδος πρωταγωνιστεί και σε φωτογράφιση μόδας

Ο κ. Chris Blott ανέδειξε μέσα από το φακό του, πέραν των ρούχων φυσικά, τα αξιοθέατα και την ομορφιά του νησιού. Έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της φωτογράφισης.
«Αποφασίσαμε να έρθουμε στη Ρόδο φέτος για πρώτη φορά γιατί θέλαμε μια εντελώς διαφορετική μορφή εμφάνισης απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια. Θέλαμε τα φωτεινά χρώματα και την κλασική ελληνική εμφάνιση του τέλειου λευκού τοίχου, του γαλάζιου ουρανού και τις κρυστάλλινες θάλασσες. Και τα πήραμε όλα. Η Ρόδος ήταν όλα όσα είχαμε ελπίσει ότι θα ήταν και πολλά άλλα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος