Η Φώφη Γεννηματά σε τηλεδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ με φορείς της Δωδεκανησου

Με τη συμμετοχή της προέδρου Φώφης Γεννηματά η τηλεδιάσκεψη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς της Δωδεκανήσου, σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση, “τΤο Κίνημα Αλλαγής πρωτοπορεί με έναν μαραθώνιο διαδικτυακών εκδηλώσεων σε πολλά επίπεδα και σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Συνεχίζει τις ψηφιακές του περιοδείες με το Νότιο Αιγαίο από σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου μέχρι και την Τετάρτη 10 Μαρτίου.

Τα θέματα αφορούν στο Ταμείο Ανάκαμψης, την πανδημία και την υγεία, ενώ θα συζητηθούν και άλλα θέματα επικαιρότητας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Δευτέρα 8 Μαρτίου

7 μμ, Νότια & Βόρεια Δωδεκάνησα, Ταμείο Ανάκαμψης / Ομιλητές: Φώφη Γεννηματά – Μιχάλης Κατρίνης (Απευθείας μετάδοση από τα SocialMedia)

Τρίτη 9 Μαρτίου

7 μμ, Κυκλάδες, Ταμείο Ανάκαμψης, / Ομιλητές: Μανώλης Χριστοδουλάκης – Στέφανος Κομνηνός.

8μμ, Σε περιφερειακό επίπεδο, Νέα Γενιά, / Ομιλητές: Φώφη Γεννηματά.

Τετάρτη 10 Μαρτίου

8 μμ, Σε περιφερειακό επίπεδο, Υγεία / Ομιλητές: Φώφη Γεννηματά

*Στο πλαίσιο της τριήμερης Ψηφιακής Περιοδείας, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα έχει επικοινωνία με παλαιότερα Τοπικά στελέχη στο Νότιο Αιγαίο.

Η τηλεδιάσκεψη είναι ανοικτή στο κοινό (Απευθείας μετάδοση από τα SocialMedia).

Με αφορμή τη σημερινή τηλεδιάσκεψη η κ. Γεννηματά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Η δημοκρατική” δηλώνει μεταξύ άλλων πως : ” Τα νησιά μας, έχουν πληγεί δυσανάλογα από τα οριζόντια μέτρα κατά της πανδημίας. Η Κυβέρνηση δεν αξιοποίησε την γεωγραφική ιδιαιτερότητά τους και το χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο ώστε να παραμένουν ανοιχτές δραστηριότητες.Επέβαλλαν και στα νησιά, περιορισμούς που έπληξαν αδικαιολόγητα την τοπική οικονομία, χωρίς να εξασφαλίσουν στεγανοποίησή τους. Η επόμενη μέρα απαιτεί για τα νησιά μας ένα ειδικό σχέδιο με ρήτρα νησιωτικότητας. Πρώτα απ’ όλα για την υγεία, όπου θα χρειαστούν ειδικές πολιτικές, ιδιαίτερα για τα μικρά νησιά και βέβαια για την οικονομία με πρώτο βήμα την επαναφορά του μειωμένου ΦΠΑ και τα μέτρα στήριξης ανταγωνιστικότητας του τουρισμού”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ