Η Blue Star καταργεί ένα δρομολόγιο προς Κάλυμνο-Διαμαρτυρία του δημάρχου

Την έντονη διαμαρτυρία του, για την απόφαση της Blue Star να καταργήσει ένα δρομολόγιο προς την Κάλυμνο, εκφράζει με επιστολή του προς την εταιρεία, ο δήμαρχος Καλύμνου, Γιάννης Γαλουζής.
Στην επιστολή του, που κοινοποιείται και στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αναφέρονται τα εξής:
«Για ακόμα μια χρονιά διαπιστώνουμε ότι στο πλαίσιο του προγραμματισμού της εταιρείας σας, ενόψει της θερινής περιόδου, περιλαμβάνεται η κατάργηση ενός δρομολογίου προς το νησί της Καλύμνου.
Ομολογουμένως αποτελεί μια κίνηση που αδυνατούμε να κατανοήσουμε, καθώς το λιμάνι της Καλύμνου είναι ένα λιμάνι με μεγάλη κίνηση και μάλιστα ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου, αυτή κίνηση αυξάνεται σημαντικά.
Ήδη οι συγκοινωνίες μας παρουσιάζουν έλλειμμα, καθώς δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των συμπολιτών μας.
Επίσης βρισκόμαστε ήδη σε περίοδο που σημειώνεται αύξηση στην επισκεψιμότητα του νησιού μας, όπως προκύπτει και από τις κρατήσεις καταλυμάτων στο νησί μας, καθώς εκτός των άλλων η Κάλυμνος αποτελεί τουριστικό προορισμό και για την περίοδο του Πάσχα.
Δεν κατανοούμε λοιπόν την πολιτική αυτής της εταιρείας σας, η οποία κάθε χρόνο κατά την έναρξη της θερινής περιόδου μειώνει τα δρομολόγια προς την Κάλυμνο αντί να τα αυξάνει.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για το γεγονός αυτό και ζητάμε την ισότιμη μεταχείριση του νησιού μας, με την πρόβλεψη 3 δρομολογίων εβδομαδιαίως με το επιβατικό Blue Star Patmos και 3 δρομολογίων με το πλοίο Blue Star 2».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ