Εργατικό Κέντρο Β. Δωδεκανήσου: Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση “Μαλαματίνα”

Για “όργιο καταστολής με τις συλλήψεις  εργαζομένων συνδικαλιστών στην Επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ”, κάνει λόγο το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Βόρειας Δωδεκανήσου δηλώνοντας ταυτόχρονα τη “συμπαράσταση του στη συνέχιση του αγώνα τους”.

Το Εργατικό Κέντρο Β. Δωδεκανήσου καταγγέλλει τις “τρομοκρατικές συλλήψεις, που έγιναν με εισαγγελική εντολή και με ευθύνη της κυβέρνησης”, όπως αναφέρει, του Προέδρου του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων στην Επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών, Φραγγίδη Γιάννη, καθώς και του Γιάννη Νιβορλή,  Αναπληρωτή Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών – Πρόεδρο της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Βορείου Ελλάδας και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ.

“Συλλαμβάνουν και τρομοκρατούν τους εργαζόμενους”, υποστηρίζει το Εργατικό Κέντρο Βόρειας Δωδεκανήσου “γιατί απαιτούν, εδώ και 4 βδομάδες να ανακληθούν οι 15 απολύσεις συνάδελφων τους, καθώς και την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας”.

Παράλληλα απαιτεί να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες συνδικαλιστές, να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις έξω από το εργοστάσιο, να ανακληθούν οι απολύσεις και να υπογραφεί συλλογική σύμβαση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος