Ερευνα για πειθαρχικές ευθύνες του εκπροσώπου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Λέρου ζητά η παράταξη «ΑΡΜΑ»

Να διερευνήσει άμεσα τις πειθαρχικές ευθύνες του προέδρου των εργαζομένων του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου, Τάσου Τσαχουργιανίδη, για το αίτημά του να παραπεμφθεί σε υγειονομική επιτροπή υπάλληλος ΑμεΑ προκειμένου να εξεταστεί η ικανότητα του, καλεί τη διοίκηση του Νοσοκομείου η παράταξη «ΑΡΜΑ» της ΠΟΕΔΥΝ.
Κάνει λόγο για “ρατσιστικό και ακροδεξιό κρεσέντο” του εκπροσώπου των εργαζομένων και διερωτάται “με ποιο δικαίωμα διερευνά την υπηρεσιακή επάρκεια του υπαλλήλου, με ποιο δικαίωμα αμφισβητεί την ικανότητά του και με ποια αρμοδιότητα ζητά την παραπομπή του σε Υγειονομική Επιτροπή”.

Σημειώνεται ότι τόσο οι γιατροί που συνεργάζονται με τον υπάλληλο όσο και το υπηρεσιακό συμβούλιο βεβαιώνουν ότι εκτελεί τα νοσηλευτικά του καθήκοντά άριστα και με τον απαιτούμενο επαγγελματισμό, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (έχει χάσει την όρασή του από το ένα μάτι) δεν τον καθιστά ανεπαρκή.

Η παράταξη «ΑΡΜΑ» καταγγέλλει ότι ο κ. Τσαχουργιανίδης στοχεύει στην εργασιακή και προσωπική εξόντωση του εργαζόμενου, λόγω της συνδικαλιστικής του δράσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος