Επαναλειτουργεί από τη Μ. Δευτέρα το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, σύμφωνα με σημερινές ανακοινώσεις της αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαρούλας Γιασιράνη.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο που παραμένει κλειστό εδώ και μήνες λόγω των συνεχών προσφυγών στον διεθνή διαγωνισμό για την προμήθεια τροφίμων, έχει ήδη εφοδιαστεί με τα απαραίτητα μετά τη διάθεση 30.000 ευρώ από την Περιφέρεια και θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από έναν διαγωνισμό ύψους 200.000 ευρώ που είναι σε εξέλιξη.
«Η διανομή τροφίμων θα ξεκινήσει τη Μεγάλη Δευτέρα και μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη θα προσέρχονται καθημερινά περίπου 250 δικαιούχοι, καθώς πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα κατά της διασποράς της πανδημίας» δήλωσε σήμερα η κ. Γιασιράνη.
Στην παρούσα φάση θα επαναλειτουργήσει μόνο το Κοινωνικό Παντοπωλείο στη Ρόδο, καθώς στα νησιά γίνεται διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Πάντως η περιφερειακή αρχή εξετάζει το ενδεχόμενο να ακυρώσει τον διεθνή διαγωνισμό που δεν ολοκληρώνεται λόγω των ενστάσεων που υποβάλλουν οι εταιρείες που συμμετείχαν και να προχωρήσει σε νέα διαδικασία, προκειμένου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος