Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που εξαπατούσε ηλικιωμένους στη Ρόδο

Εγκληματική ομάδα, που προέβαινε σε εξαπάτηση ηλικιωμένων με το πρόσχημα της νοσηλείας συγγενικού προσώπου, εξαρθρώθηκε στη Ρόδο.

Συνελήφθησαν δύο 24χρονοι αλλοδαποί (άνδρας – γυναίκα), ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται ακόμη ένα άτομο, συνεργός των δραστών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διάπραξης απάτης.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, καλούσαν τηλεφωνικά ηλικιωμένους, προσποιούμενοι τους γιατρούς και, με το πρόσχημα της επείγουσας χειρουργικής επέμβασης συγγενικού τους προσώπου, επιχειρούσαν να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, διερευνώντας σχετικές καταγγελίες, κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσαγάγουν αρχικά την 24χρονη και έπειτα σύντροφό της.

Στην κατοχή των φερόμενων ως δραστών και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τιμαλφή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος