Δυο ειδικές καρέκλες μεταφοράς ΑΜΕΑ δωρίζει ο δήμος Λέρου στο ΕΚΑΒ Αιγαίου

Δυο ειδικές καρέκλες μεταφοράς ΑΜΕΑ πρόκειται να δωρίσει την επόμενη εβδομάδα ο δήμος Λέρου όπως ανέφερε ο δήμαρχος Μιχάλης Κόλλιας στον Διευθυντή του ΕΚΑΒ στο Αιγαίο Σάββα Καραταπάνη που επισκέφτηκε χθες (09/07/2021) το νησί.
Στη συνάντηση του κ. Καραταπάνη με τον δήμαρχο Λέρου, επισφραγίστηκε η άριστη συνεργασία του Δήμου Λέρου με το ΕΚΑΒ, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της μέριμνας τόσο του Δήμου όσο και του ΕΚΑΒ.
Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος έχει ήδη προμηθευτεί και θα δωρίσει στο ΕΚΑΒ παράρτημα Λέρου, δύο ειδικές καρέκλες μεταφοράς ΑμΕΑ που είναι απαραίτητες για τη μεταφορά ασθενών, ενώ ο κ. Καραταπάνης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την σημαντική αυτή δωρεά του Δήμου Λέρου λέγοντας ότι η άριστη συνεργασία μεταξύ φορέων φέρνει μόνο καλά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών.
Οι ειδικές αυτές καρέκλες θα παραδοθούν στο ΕΚΑΒ παράρτημα Λέρου την επόμενη εβδομάδα και θα πραγματοποιηθεί επίδειξη στο Δημαρχείο του νησιού από το προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος