Drive through testing και τις μέρες της Πρωτοχρονιάς – 1.000 rapid tests από την Περιφέρεια στην 95 ΑΔΤΕ

Συνεχίζονται και εντός των ημερών της Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο , σε κομβικά σημεία του νησιού οι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive through testing», από τον ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

“Καμία ημέρα χαμένη για τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας. Από την πλευρά μας, παραμένουμε σε εγρήγορση. Παρακαλώ θερμά και τους συμπολίτες μας από την πλευρά τους να παραμείνουν σε επαγρύπνηση. Έχει αποδειχτεί ότι η χαλάρωση των μέτρων αποστασιοποίησης μπορεί να κοστίσει ανθρώπινες ζωές”, δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, κ. Χαρούλα Γιασιράνη.

Οι δωρεάν μαζικοί έλεγχοι θα γίνουν αύριο Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 14:30, στο πάρκινγκ του Αθλητικού Κέντρου Καλλιπάτειρα και το
Σάββατο 2 Ιανουαρίου και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, από τις 10:00 έως τις 14:30, μπροστά στο κτήριο της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου, Πλατεία Ελευθερίας.

Drive through testing και τις μέρες της Πρωτοχρονιάς – 1.000 rapid tests από την Περιφέρεια στην 95 ΑΔΤΕ

1.000 rapid tests από την Περιφέρεια στην 95 ΑΔΤΕ

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το σχέδιο παράδοσης rapid tests από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για την πραγματοποίηση δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πολίτες, εύκολων διαγνωστικών ελέγχων, που δίνουν αποτελέσματα εντός 10 λεπτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου παρέδωσε επιπλέον 1.000 rapid tests στην 95 ΑΔΤΕ. Το υλικό παρέλαβε ο Συνταγματάρχης Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού της 95 ΑΔΤΕ, Σπυρίδωνας Παυλάτος.

“Όλα αυτά είναι τεστ που διεξάγονται απρόσκοπτα, δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πολίτες και δίνουν τα αποτελέσματα εντός 10 λεπτών, είναι μία πάρα πολύ σημαντική δράση για τον περιορισμό της πανδημίας για τους επόμενους μήνες”, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος