Δωδ/σα: Καλές οι επιδόσεις των υποψηφίων για τα πανεπιστήμια

Πολύ καλές ήταν τελικά οι επιδόσεις των υποψηφίων για τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τα Δωδ/σα, καθώς σύμφωνα με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδ/σου Γιάννη Παπαδομαρκάκη, περίπου το 80% των παιδιών κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση σε κάποια σχολή της αρεσκείας τους.

Μάλιστα οι υποψήφιοι των φετινών εξετάσεων προετοιμάστηκαν σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες δύο χρόνων πανδημίας και τηλεκπαίδευσης, με αλλαγές στο εξεταστικό σύστημα.Δωδ/σα: Καλές οι επιδόσεις των υποψηφίων για τα πανεπιστήμια
Ερωτηθείς σχετικά με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επισήμανε ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έγιναν μαζικοί, μόνιμοι διορισμοί και οι θέσεις που απέμειναν κενές καλύπτονται άμεσα με αναπληρωτές. Συγκεκριμένα 718 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων διορίστηκαν σε ολόκληρη τη Δωδ/σο ενώ περίπου 60-70 κενές θέσεις, καλύπτονται από αναπληρωτές. Ο ίδιος σημείωσε ότι η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών (ποσοστό περίπου 85%) είναι εμβολιασμένοι και εξέφρασε την ευχή το ποσοστό αυτό να αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος