Διοικητής Νοσοκομείου Ρόδου: 19 άτομα στη μονάδα covid – Γυναίκα διασωληνωμένη – Όλοι ανεμβολίαστοι

«Δέκα οχτώ άτομα νοσηλεύονται στη μονάδα covid-19 του νοσοκομείου Ρόδου, όλοι ανεμβολίαστοι” σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου Γρηγόρη Ρουμάνη. Όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου «τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλη αύξηση στα κρούσματα στο νησί γεγονός που δημιουργεί ανησυχία». Υπάρχει και μια γυναίκα διασωληνωμένη όπως έγραψε χθες η ΕΡΤ Ν.Αιγαίου.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου Γρηγόρης Ρουμάνης μίλησε για έξαρση του κορονοιού στη Ρόδο με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη προσέλευση κόσμου στο νοσοκομείου για έλεγχο.

«Θεωρώ ως δεδομένο ότι έχει έρθει στο νησί η μετάλλαξη Δέλτα και γι’αυτό θα πρέπει να τηρούν όλοι τα μέτρα ατομικής προστασίας. Μάλιστα αποκάλυψε ότι τα 19 άτομα που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο είναι όλα ανεμβολίαστα.

Σχετικά με τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Ρόδου που υπολογίζονται περί τα 80 άτομα, ο κ. Ρουμάνης είπε ότι εκπονούνται σχέδια προκειμένου να μην βρεθεί το νοσοκομείο ξεκρέμαστο τον Σεπτέμβρη στην περίπτωση που απομακρυνθούν οι ανεμβολίαστοι από τις θέσεις τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος