Δήμαρχος Σύμης: Δεν θα γίνουν εγκαίνια στο Ιατρείο αν δεν αναβαθμιστεί σε Κέντρο Υγείας

Χωρίς ειδικευμένους γιατρούς είναι για άλλη μια φορά το Πολυδύναμο Ιατρείο της Σύμης. «Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε εγκαίνια στο νέο κτίριο αν δεν έχουμε γιατρούς, γιατί προσβάλλουμε τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει το Πολυδύναμο Ιατρείο να μετατραπεί σε Κέντρο Υγείας» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας, από την Αθήνα όπου βρίσκεται και για το θέμα αυτό.
Όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας το Πολυδύναμο Ιατρείο της Σύμης ενώ είχε πριν από λίγες εβδομάδες τρεις γιατρούς με ειδικότητα, έφυγαν γιατί άνοιξαν θέσεις σε νοσοκομεία και έχουν μείνει μόνο τρεις αγροτικοί γιατροί.

«Στο νέο κτίριο που στεγάζεται το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σύμης έχει γίνει μόνο αγιασμός. Τα εγκαίνια θα γίνουν αργότερα προκειμένου να παραβρεθεί και η οικογένεια της Φώτης Γεννηματά της οποίας θα δοθεί το όνομα στο Ιατρείο, όπως το έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης» αναφέρει στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου Ο δήμαρχος του νησιού.

Μάλιστα ο κ. Παπακαλοδούκας σημείωσε ότι στο θέμα αυτό στην μετατροπή του σε Κ.Υ έχει καθυστερήσει πολύ η 2η ΔΥΠΕ στην οποία υπάγεται το Πολυδύναμο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος