Δήμαρχος Λέρου: Στηρίζουμε τους εργαζόμενους του ΕΟΔΥ στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων

Την αμέριστη στήριξη  και αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων του ΕΟΔΥ στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων Λέρου και όλους τους υπαλλήλους που διεκδικούν τις δεδουλευμένες αποδοχές τους από το Νοέμβριο το 2021 έως σήμερα, καθώς και  τη μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου, εξέφρασε ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας.

Οι εργαζόμενοι προχώρησαν την Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Πλατεία Πλατάνου στο Δημαρχείο Λέρου και επέδωσαν υπόμνημα στον δήμαρχο με θέμα τη «Καταγγελία του προς ψήφιση άρθρου 162 στο σχέδιο νόμου». Ο δήμαρχος παρέλαβε το υπόμνημα το οποίο θα αποστείλει στο αρμόδιο Υπουργείο δηλώνοντας

Δήμαρχος Λέρου: Στηρίζουμε τους εργαζόμενους του ΕΟΔΥ στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων“Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε τους υπαλλήλους του ΕΟΔΥ που εδώ και τρία χρόνια κατέβαλλαν όλες τους τις προσπάθειες και διαχειρίστηκαν την πανδημία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους υπαλλήλους και φορείς”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κόλιας.

Τον αγώνα  των εργαζομένων στηρίζουν η  Ένωση Ιατρών Κ.Θ-Γ.Ν-Κ.Υ Λέρου-Κ.Υ.-Πάτμου-Π.Π.Ι. Λειψών και  Αγαθονησίου και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Λέρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος