Διαμαρτυρία Κασιωτών για το ακτοπλοϊκό μπροστά στο Υπουργείο Ναυτιλίας

Διαμαρτυρία μπροστά στο Υπουργείο Ναυτιλίας, στις Πύλες Ε1 και Ε2 του λιμανιού του Πειραιά προγραμματίζεται αύριο το μεσημέρι. Τη  διαμαρτυρία διοργανώνουν ο «Σύλλογος εν Ελλάδι Κασίων», ο Δήμος της Η.Ν.Κάσου, ο «Σύλλογος Απανταχού Καρπαθίων», η «Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων» και άλλοι  φορείς. Καθολικό αίτημα η αξιόπιστη ακτοπλοϊκή συγκοινωνία.

Η μη εκτέλεση των προγραμματισμένων δρομολογίων από το πλοίο “Olympus” που ακόμη είναι στο «μικροσκόπιο» των ελεγκτών του Υπουργείου Ναυτιλίας για να διαπιστωθεί  αν είναι αξιόπλοο, έχει δημιουργήσει σοβαρό ζήτημα στο νησί της Κάσου.  «Περιμέναμε να δουλέψει το νησί Ιούλιο και Αύγουστο. Όλα τα νησιά είναι γεμάτα με τουρίστες με μοναδική εξαίρεση το νησί μας» δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου o Μιχάλης Ερωτόκριτος φανερά αγανακτισμένος.

Ο δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου θα βρίσκεται στην Αθήνα και θα  ηγηθεί της διαμαρτυρίας μπροστά το Υπουργείο Ναυτιλίας. Η συγκέντρωση θα γίνει μεταξύ 12 με 1 το μεσημέρι. Θα επιδιωχθεί να δοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας στην ηγεσία του Υπουργείου με συγκεκριμένα αιτήματα ως προς το ακτοπλοϊκό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος