Η Καματερός: Δεν καταργούνται τα Κτηματολόγια

Αυτό ανέφερε, κατά κατηγορηματικό τρόπο, μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός.

«Γίνονται, είπε, συζητήσεις για ενοποίηση των Κτηματολογίων – Υποθηκοφυλακίων σε ενιαίο φορέα υπό την εποπτεία του υπουργείου Περιβάλλοντος, αλλά δεν θα κλείσουν».

Ανέφερε ότι ο στόχος αυτός κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, για την αναβάθμισή τους, ωστόσο δεν έχει ακόμη μορφοποιηθεί.

Σ’ ότι αφορά τις διαρροές ακόμη και για απολύσεις του προσωπικού, υποστήριξε ότι δεν έχουν καμία υπόσταση.

«Μίλησα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη και με διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα» κατέληξε ο βουλευτής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος