Δεύτερη νίκη για τον Κολοσσό στο πρωτάθλημα

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Basket League πέτυχε το Σάββατο στο «Βενετόκλειο» ο Κολοσσός.

Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, που κρίθηκε στο τέλος και ήταν…γεμάτο από σουτ τριών πόντων οι «θαλασσί» κέρδισαν τον Κόροιβο Αμαλιάδας με 90-88. Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση του Κολοσσού στο δεύτερο ημίχρονο, έμεινε ο τεχνικός του Άρης Λυκογιάννης, που στο τέλος δήλωσε:

«Είχαμε μία ιδιαίτερη εβδομάδα προετοιμασίας. Δεν έχω την αίσθηση ότι μας επηρέασε η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Ενδεχομένως έναν με δύο παίκτες. Αλλά, στην ουσία δεν κερδίσαμε κάτι από αυτό το ματς, αφού χάσαμε. Αυτό το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί στο αμυντικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να επιτρέψουμε στον Κόροιβο να συνδεθεί με το καλάθι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έχω παράπονα από την άμυνα. Παίξαμε καλά, αλλά ο Κόροιβος έβαλε μεγάλα και δύσκολα σουτ. Το θετικό ήταν πως όταν παίζεις με την πίεση στην έδρα σου και ο αντίπαλος βάζει μεγάλα σουτ, καταρρέεις. Αλλά, αυτό δεν έγινε με εμάς. Ήμασταν εκεί και δεν χάσαμε ψυχολογικά το παιχνίδι. Αυτό είναι το πιο θετικό που κρατάμε από τη σημαντική νίκη. Καλή συνέχεια στον Κόροιβο και τον Ντίνο Καλαμπάκο».

-Τα δεκάλεπτα: 20-23, 41-43, 64-57, 90-88
Κολοσσός H Hotels (Λυκογιάννης): Ρέντικ 19, Γεωργαλλής 9 (3), Ρέλεφορντ 11 (1), Βασιλόπουλος 6 (1), Χολ 17, Χατζηγεωργίου, Λιάπης 6 (2), Τσούκου 8 (2), Αγγελάκος, Άχονεν 12 (4), Παπαδάκης, Γουάτσον 2.

Κόροιβος Αμαλιάδας (Καλαμπάκος): Μπράουν 18 (4), Μιλουτίνοβιτς 18 (4), Γκότσερ 8 (2), Μιχάλογλου 2, Χολ 9, Βαν Όστρουμ 18 (4), Σαχπατζίδης 2, Χατζηνικόλας 4, Σπυριδωνίδης, Αποστολίδης, Μπεκρής, Ρίτσαρτ 9 (1).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος