Δ. Αβραμόπουλος: Η Ρόδος μπορεί να υποδεχθεί το πρώτο διεθνές Πανεπιστήμιο Τουρισμού

Παρουσία του πρώην υπουργού Τουρισμού Δημήτρη Αβραμόπουλου, έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η παρουσίαση του επετειακού – ιστορικού βιβλίου «Χτίζοντας ένα θαύμα» της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για τα 73 χρόνια συμβολής της ξενοδοχίας στη Ρόδο.

Στην εκδήλωση μίλησαν, ο πρόεδρος της ΕΞΡ Μανώλης Μαρκόπουλος, ο πρώην διευθυντής του ΕΟΤ Δωδεκανήσου Αγαπητός Ξάνθης, ο σύμβουλος marketing Γιάννης Φώτης και ο συγγραφέας του βιβλίου δημοσιογράφος Νεκτάριος Καλογήρου.

Δ. Αβραμόπουλος: Η Ρόδος μπορεί να υποδεχθεί το πρώτο διεθνές Πανεπιστήμιο ΤουρισμούΟ πρώην υπουργός κ. Αβραμόπουλος εξήρε την εθνική συμβολή των ξενοδόχων στην στήριξη της ελληνικής οικονομίας: «Το τουριστικό κεφάλαιο και η επιτυχία της Ρόδου είναι αποτέλεσμα της επίπονης προσπάθειας  όλων σας. Είναι αποτέλεσμα οράματος στόχων σκληρής δουλειάς , αντοχής και ανθεκτικότητας  στις δύσκολες καταστάσεις που κατά καιρούς η πατρίδα μας διέρχεται . Η αξία της Ρόδου οικοδομήθηκε από εσάς. Χωρίς καμία υπερβολή σας αξίζει ο δημόσιος έπαινος και η αναγνώριση της ελληνικής πολιτείας».

Πρόσθεσε ότι «η  Ρόδος μπορεί να υποδεχθεί το πρώτο διεθνές Πανεπιστήμιο Τουρισμού».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος