Covid-19: Χωρίς προβλήματα οι εμβολιασμοί σε Ρόδο και Κω – Αύριο στην Κάρπαθο

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε σήμερα στο Νοσοκομείο Ρόδου ο εμβολιασμός για την Covid-19 των ηλικιωμένων 85 και άνω.

Παράλληλα γίνεται και ο εμβολιασμός των ιδιωτών υγειονομικών του νησιού. “Συγκινητική και ενθαρρυντική” χαρακτήρισε τη συμμετοχή των ηλικιωμένων μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Πολύμνια Γαλανού, τονίζοντας πως “μας δείχνουν το σωστό δρόμο”, και πως η προσέλευση είναι μεγάλη.

Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου εμβολιασμοί θα γίνονται καθημερινά, εκτός Κυριακής, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. «Υπάρχουν καθημερινά γύρω στα 100 ραντεβού», είπε η κ. Γαλανού.

180 εμβόλια στην Κω

Συνεχίζονται και σήμερα οι εμβολιασμοί και θα πραγματοποιούνται όλη την εβδομάδα στο Νοσοκομείο της Κω σε ηλικιωμένους και επαγγελματίες υγείας.

Χθες εμβολιάστηκαν και υγειονομικοί του στρατού, του ΙΚΑ και των Αγροτικών Ιατρείων, ενώ παρελήφθησαν 180 εμβόλια προκειμένου να καλυφθούν τα επόμενα προγραμματισμένα ραντεβού.

Αύριο οι εμβολιασμοί στην Κάρπαθο

Από αύριο, Τετάρτη, θα πραγματοποιείται στο ΓΝ Καρπάθου ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού για Covid-19, σύμφωνα με τα προγραμματισμένα ραντεβού από την ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Η διοίκησή του καλεί όσους έχουν ραντεβού να προσέρχονται ένα τέταρτο πριν το προκαθορισμένο ραντεβού τους προς αποφυγή συνωστισμού και την κατάλληλη προετοιμασία των εγγράφων τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος