Το χριστουγεννιάτικο δένδρο του δήμου Ρόδου

Στις 9 Δεκεμβρίου θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία Δημαρχείου, σηματοδοτώντας το άνοιγμα της εορταστικής περιόδου στο νησί.
Ηδη οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για να στηθεί μπροστά από το Δημαρχείο το Χριστουγεννιάτικο χωριό, όπως συμβαίνει στα τελευταία χρόνια, ώστε όλα να είναι έτοιμα στις 9 Δεκεμβρίου για την μεγάλη γιορτή.
Εκδηλώσεις σε πολλές δημοτικές κοινότητες της Ρόδου προγραμματίζουν και πολλοί πολιτιστικοί σύλλογοι, όπως κάθε χρόνο.
Στις 26 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος το 2ο Santa Run Rhodes το οποίο συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δωδεκανήσου «Μια Αγκαλιά», η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και έχει την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την συγκεκριμένη δράση, θα διατεθούν και φέτος στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα». Πέρυσι είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 7.500 ευρώ που διατέθηκε για τον ίδιο σκοπό.
Το περίπτερο του Santa Run Rhodes θα στηθεί και φέτος στην πλατεία Κύπρου από όπου οι Ρόδιοι θα μπορούν να προμηθευτούν στολές Αγιου Βασίλη και διάφορα αξεσουάρ για να λάβουν μέρος στην εκδήλωση που φέτος έχει ως σημείο εκκίνησης την Παλιά Πόλη. Στις 15:00 έχει οριστεί η ώρα προσέλευσης και η εκκίνηση θα δοθεί στις 16:00 με αφετηρία το Συντριβάνι. Οι Αγιοι Βασίληδες θα καταλήξουν στην πλατεία Δημαρχείου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία με τους ONIRAMA δίπλα από το Δημαρχείο της Ρόδου, στον αύλειο χώρο της ΠΕΔ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος