Επιστολή στον υπουργό Παιδείας, με την οποία εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την μη τοποθέτηση καθηγητή Αγγλικών στο Καστελλόριζο, απέστειλαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου, του γυμνασίου και των λυκειακών τάξεων του νησιού.
Μάλιστα αναφέρουν ότι μαθήτρια, που θα πρέπει να δώσει πανελλαδικές τον Ιούνιο στα Αγγλικά, δεν έχει κάνει ούτε ένα μάθημα, ενώ στο νησί δεν υπάρχει φροντιστήριο για να καλύψει το κενό.
Επίσης μαθήματα αγγλικών δε γίνονται ούτε στο δημοτικό σχολείο, αφού ο ίδιος καθηγητής αγγλικών θα πρέπει να διδάξει και εκεί για να συμπληρώσει ώρες.
Όπως επισημαίνουν στην επιστολή τους κάθε χρόνο έχουν καταντήσει γραφικοί, να παρακαλούν για τα αυτονόητα και ζητούν να έχουν έγκαιρα τους εκπαιδευτικούς που δικαιούνται.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος