Χατζηδιάκος: Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον Νοικοκύρη

“Να απαντήσει δημόσια, με τίνος εντολή και με ποιά συμβατική σχέση κυκλοφορούν και εκτελούν υπηρεσίες αποκομιδής στο Δήμο Ρόδου, τα απορριμματοφόρα του ιδιώτη από τις 20-09-2021 μέχρι σήμερα και ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη του δυστυχήματος” καλεί τον δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη, ο επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος δύναμη πολιτών», τέως δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος.

Με αφορμή τη δήλωση στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου της αντιδημάρχου καθαριότητας Τσαμπίκας Κιαχαγιά, ότι το απορριμματοφόρο, που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο της Κυριακής, δεν εκτελούσε έργο αποκομιδής καθώς δεν υπάρχει σύμβαση με την εταιρεία, ο τέως δήμαρχος παραθέτει φωτογραφίες της ίδιας ημέρας, που φαίνεται να αποδεικνύουν το αντίθετο.
Χατζηδιάκος: Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον Νοικοκύρη
“Είστε υποχρεωμένος να δώσετε στη δημοσιότητα τα στοιχεία εισόδου όλων των απορριμματοφόρων στον ΧΥΤΑ Β. Ρόδου, τα ζυγολόγια, το καταβαλλόμενο αντάλλαγμα, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια, τα GPS και τους ταχογράφους των τελευταίων 10 ημερών μέχρι την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος, και ειδικά του απορριμματοφόρου που εμπλέκεται στο θανατηφόρο δυστύχημα, τα οποία έχει υποχρέωση να σας παραδώσει ο ιδιώτης εργολάβος. Διαφορετικά, θα τα αναζητήσουμε με εισαγγελική παραγγελία” αναφέρει και προσθέτει, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος: “Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον Νοικοκύρη κ. Καμπουράκη”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος