Χάρτα Οικολογικής Συμπόρευσης υπεγράφη ανάμεσα στο Δήμο Μεγίστης και το «Aquahelp Foundation»

Με την υπογραφή της Χάρτας Οικολογικής Συμπόρευσης ανάμεσα στον Δήμο Μεγίστης και το «Aquahelp Foundation», άρχισε το μεγάλο ταξίδι του Κινήματος Οικολογίας και Φιλελληνισμού κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Ευρώπης.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Aquahelp Foundation», Γιώργος Κορφιάς και ο δήμαρχος Μεγίστης, Γιώργος Σαμψάκος, επισφράγισαν τη συμπόρευσή τους για ένα «πράσινο» Καστελλόριζο, στέλνοντας μήνυμα σε κάθε σημείο της Ελλάδας ότι η προστασία του πλανήτη μας αφορά όλους.

Οι μικροί “eco-heros” του Καστελλορίζου ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα του «Aquahelp Foundation» για καθαρισμό της περιοχής «Μανδράκι» και βραβεύτηκαν για τη δράση τους στη διάρκεια μιας διασκεδαστικής εκδήλωσης.
Το «Aquahelp Foundation» σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα, παρεμβάσεις οικολογικής συμμετοχής και αφύπνισης, επιδιώκοντας να ισχυροποιήσει την ατομική και συλλογική ευθύνη απέναντι στον πλανήτη με έναν τρόπο ήπιο, φιλικό και μοντέρνο.
Το πλάνο δράσης του «Aquahelp Foundation» επεκτείνεται μέχρι το Σεπτέμβριο σε παραλίες όλης της Ελλάδας, με επόμενο σταθμό την Κάλυμνο στις 29 Ιουνίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος