Χ. Θεοχάρης από τη Ρόδο: “Θα αντιμετωπίσουμε με λύσεις τους μίζερους”

«Θα λύσουμε όλα όσα προβλήματα προκύπτουν για να αντιμετωπίσουμε τούς μίζερους» δήλωσε από τη Ρόδο ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης προσκεκλημένος της Περιφέρειας για να είναι παρών στην πρώτη μέρα αφίξεων τουριστών στη Ρόδο. Στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ τον υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, που χαρακτήρισε την σημερινή μέρα ως «ένα αισιόδοξο μήνυμα» και ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης που ανέφερε πως η Χώρα μας αναδείχθηκε ως «υπόδειγμα σ΄όλο τον κόσμο.
Ο κ. Θεοχάρης αφού επισκέφθηκε όλους τους χώρους άφιξης των τουριστών μας και τα σημεία όπου γίνονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον Κορονοϊό, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Φέρνω μαζί μου το δαυλό της αισιοδοξίας. Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα γιατί κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα να είναι η χώρα έτοιμη και όπως μας δίδαξε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί η πανδημία σε όλο τον πλανήτη έτσι θα διδάξει και πώς μπορεί να ανοίξει με ασφάλεια κάποια χώρα τα σύνορα της.
Υποδεχόμαστε τους πρώτους επισκέπτες στη χώρα μας σήμερα και στην Κέρκυρα που είδα και στη Μύκονο και εδώ στη Ρόδο, είμαι σίγουρος και στο Ηράκλειο που θα ακολουθήσει, με τη διαπίστωση πως όλα πηγαίνουν ομαλά και είναι από πάνω όλες οι αρχές για να διορθώνουν τυχόν ζητήματα που ανακύπτουν.
Οι πρώτες μέρες είναι πάντοτε ημέρες αυξημένης εγρήγορσης για να συνηθίσουν όλοι τα καινούργια συστήματα είναι όμως αυτά που χρειαζόμαστε όλοι μας για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη μιζέρια όλων όσοι δεν πίστευαν ότι μπορεί η χώρα μας να είναι εδώ σήμερα και να μπορεί να ανοίξει τα σύνορα της και να μπορεί να κοιτάξει το μέλλον της με αισιοδοξία και μία μέρα μετά από την στρατηγική συμμαχία με κολοσσούς όπως η TUI η οποία θα μας επιτρέπει και μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε αισιόδοξα το επόμενο διάστημα, η χώρα μας είναι έτοιμη σε κάθε επίπεδο. Είτε αυτό λέγεται επιχειρησιακό είτε λέγεται Υγειονομικό αλλά κυρίως το επίπεδο της φιλοξενίας.
Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι η χώρα μας δεν άλλαξε το τουριστικό της προϊόν οι επαγγελματίες του τουρισμού οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον τουρισμό και εδώ ο δήμαρχος έχει διπλή ιδιότητα και τα ξέρει πολύ καλύτερα, είναι οι ίδιοι και καλύτεροι ακόμα γιατί αυτό το διάστημα μας επέτρεψε να δούμε ΤΙς διαδικασίες να βελτιώσουμε τα πράγματα και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος