Απεργούν την Δευτέρα οι ιδιοκτήτες ταξί στη Ρόδο

Την κάθοδο τους σε απεργία, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, από τις 5 το πρωί, ανακοίνωσαν οι ιδιοκτήτες ταξί της Ρόδου, συμμετέχοντας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών.

«Το υπό ψήφιση νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών αποτελεί μια κατάφωρη επίθεση απέναντι στο επάγγελμα του ταξί, υπονομεύοντας ευθέως τη βιωσιμότητα χιλιάδων οικογενειών και αλλοιώνοντας τον δημόσιο χαρακτήρα της μεταφοράς που το ταξί διαχρονικά υπηρετεί.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες διαλόγου, τις προτάσεις και τις προειδοποιήσεις του κλάδου, η κυβέρνηση επέλεξε να προχωρήσει ερήμην των επαγγελματιών, αγνοώντας επιδεικτικά τα δίκαια αιτήματά μας.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι:

• Η υπομονή μας εξαντλήθηκε

• Δεν θα γίνουμε θεατές στην καταστροφή του κλάδου μας.

Η Δευτέρα της ψήφισης αποτελεί ημέρα ευθύνης για όλους. Όσοι επιλέξουν να στηρίξουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, αναλαμβάνουν ακέραια την ευθύνη για τις συνέπειες που θα επιφέρει στον κλάδο των ταξί.

Καλούμε:

• Την τοπική κοινωνία να δείξει κατανόηση και στήριξη.

• Τα μέσα ενημέρωσης να αναδείξουν την πραγματική διάσταση του προβλήματος» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος