Ανοίγει για το κοινό η Παλαιοντολογική έκθεση Νάνων Ελεφάντων στην Τήλο

Τη λειτουργία της Παλαιοντολογικής Έκθεσης Νάνων Ελεφάντων «Νικόλαος Συμεωνίδης» για τη θερινή περίοδο ανακοίνωσε ο Δήμος Τήλου, δίνοντας τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες να γνωρίσουν ένα από τα σημαντικότερα φυσικά ευρήματα του νησιού.  

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της από σήμερα(Δευτέρα 6 Απριλίου) και θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00, ενώ θα παραμένει κλειστή τα Σαββατοκύριακα.

Στους χώρους της παρουσιάζονται σπάνια απολιθώματα νάνων ελεφάντων της Τήλου, τα οποία θεωρούνται μοναδικά στον ευρωπαϊκό χώρο και αποτυπώνουν την παρουσία των τελευταίων εκπροσώπων του είδους στην περιοχή. Τα ευρήματα αυτά αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο για την κατανόηση της εξέλιξης της πανίδας στο Αιγαίο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος