Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου από Ρόδο: Αυτή είναι η Ελλάδα – Ακυρώνουμε στην πράξη τις ανιστόρητες θεωρίες

“Το μήνυμα που στέλνουμε από παντού είναι “This is Greece”, αυτή είναι η Ελλάδα. Εμείς στο ευρωκοινοβούλιο, η ευρωομάδα της Ν.Δ με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη παλεύουμε για τα εθνικά μας συμφέροντα. Παλεύουμε για την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης και της υπερηφάνειας. Αυτή είναι η πρωτοβουλία και την προβάλλουμε παντού για να μην έχουν θέσει ανιστόρητες απόψεις όπως ο περίφημος χάρτης του Μπαχτσελί». Αυτά ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου που βρίσκεται στη Ρόδο.

“Θα ταξιδέψω σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Κυριακή θα πάω στο Καστελόριζο. Αγωνιζόμαστε να προβάλλουμε τα δίκαια της χώρας μας. Ακυρώνουμε στη πράξη στις ανιστόρητες θεωρίες των απέναντι”, σημείωσε η κ. Ασημακοπούλου.

Η κ. Ασημακοπούλου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ν.Α, το Δήμαρχο Ρόδου ενώ χθες βράδυ μίλησε στο ΕΒΕΔ με θέμα την ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου σχετικά με τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «Access2Markets», όπως και οι δυνατότητες ανάπτυξης του εξαγωγικού τους προφίλ και η ενίσχυση της εξωστρέφειας τους στις διεθνείς αγορές

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος