Ανακοίνωση σχετικά με τον 16χρονο από τα Απόλλωνα, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Ρόδου και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο «Παίδων», όπου άφησε μετά από δύο μέρες την τελευταία του πνοή, εξέδωσε σήμερα η διοίκηση του Νοσοκομείου Ρόδου.
Σύμφωνα με αυτήν:
«Ο Αγρέλλης Ελευθέριος διακομίστηκε την 21/5/2022 στο ΤΕΠ και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική με υψηλό πυρετό και διάγνωση σηψαιμία πνεύμονα και ενδοκαρδίτιδα. Έλαβε φαρμακευτική αγωγή και σταδιακά παρουσίασε βελτίωση της κλινικής του εικόνας.
Την 23/5/2022 αιφνιδίως η κλινική του εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, λόγω μεγάλης συλλογής υγρών στους πνεύμονες και κρίθηκε απαραίτητη η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, η οποία πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ.
Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου εύχονται συλλυπητήρια στην οικογένεια».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος