Ανακοινώσεις ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το πρώην Ελληνικό Προξενείο

Βολές μέσω ανακοινώσεων ανταλλάσσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου να στεγαστούν στο κτήριο του πρώην Ελληνικού Προξενείου στη Ρόδο, οι υπηρεσίες του ΦΟΔΣΑ και του αναπτυξιακού οργανισμού.

Απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΕ νότιας Δωδ/σου του ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΕΕΠ Δωδ/σου της ΝΔ υπεραμύνεται της απόφασης του περιφερειακού συμβουλίου, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για μιζέρια και λαϊκισμό.
«Στην Περιφέρεια μας αξίζουν συγχαρητήρια , διότι προτείνει συχνά λύσεις σε λιμνάζοντα προβλήματα του Νομού μας και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Πιστεύουμε ότι Περιφερειάρχης μας θα προχωρήσει δυνατά στην προώθηση τέτοιων θεμάτων, δεν θα καμφθεί από σκόπιμες αντιπολιτευτικές κορώνες και θα συνεχίσει σε αποδοτική συνεργασία και με το Δήμαρχό μας, να αξιοποιεί την καλή συνεργασία τους με την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, χάρις στην οποία προχωρεί η λύση πολλών προβλημάτων του Νομού μας.
Η καλή συνεργασία του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου μας με την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό μας και η εκτίμηση τους στην προσπάθεια και δραστηριότητα της Περιφέρειας και του Δήμου, έχουν ορατά και καλά αποτελέσματα για τον τόπο μας» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η ΔΕΕΠ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ
Ανταπαντώντας η ΝΕ νότιας Δωδ/σου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει, ότι η ΔΕΕΠ της ΝΔ ανέλαβε το λιβανιστήρι στον περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο και την ρωτά, ποια είναι η θέση της για τα προβλήματα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, της εκπαίδευσης, την ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια.
«Τη ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ υποχρέωσε να αναλάβει την υπεράσπισή του, ο Γιώργος Χατζημάρκος.
Δεν του αρκεί η στρατιά των δημοσιογράφων που προσέλαβε στην Περιφέρεια για να τον …λιβανίζει, ακόμα και με χορηγούμενες αναρτήσεις στο facebook (ποιος τις πληρώνει αλήθεια;), τώρα υποχρέωσε και τη ΔΕΕΠ της ΝΔ να τον υμνεί.
Με βαριά καρδιά, υποθέτουμε, καθώς είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ότι ακόμα και στους κόλπους της ΝΔ ο κ. Χατζημάρκος δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτιμήσεως.
Ο πανικός είναι εμφανής» τονίζει η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος