Αμεση σύγκλιση του Δ.Σ. Ρόδου ζητά ο Δ. Κρητικός για τις “χωματερές σκουπιδιών” στο νησί

Την άμεση παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής με συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δια ζώσης ζητά ο Επικεφαλής της παράταξης “Ρόδος Αξιών” ώστε να λυθεί το ζήτημα που προέκυψε με τη συσσώρευση απορριμμάτων, που τείνει κατά τον Δημήτρη Κρητικό να γίνει επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία απειλώντας τη ζωή κατοίκων και επισκεπτών.
“Δυστυχώς όμως οι επισκέπτες μας αντί να αντικρίσουν μία Ρόδο που… λάμπει -αναφέρει σε ανακοίνωση του- όπως είναι το σύνθημα σας κ. δήμαρχε, έρχονται αντιμέτωποι με δεκάδες μικρές χωματερές σε όλο το νησί, εικόνες που γυρνούν την κοσμοπολίτικη Ρόδο δεκαετίες πριν”.

“Μάλιστα Γερμανοί τουρίστες που επέστρεψαν από τις διακοπές τους στην πατρίδα τους” -συνέχισε- “δημοσιοποίησαν επιστολές διαμαρτυρίας για την κατάσταση με τα απορρίμματα στο νησί μας” και προσθέτει: “Αδέσποτα ζώα και τρωκτικά διασπείρουν τα σκουπίδια που συσσωρεύονται έξω από τους κάδους και η δυσοσμία πνίγει την πόλη και τα χωριά μας, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το νησί μας δεν εκπέμπει καμία πλέον λάμψη με τόσους τόνους σκουπιδιών στους δρόμους!”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος