Άμεσα εγκαθίσταται ο εργολάβος στο Κτηματολόγιο Ρόδου

Δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια το έργο της πλήρους επισκευής του κτηρίου του Κτηματολογίου Ρόδου και λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα του έργου, άμεσα θα εγκατασταθεί ο εργολάβος.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά την σύσκεψη που έγινε μεταξύ του Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή και κατόπιν της έγκρισης από την Οικονομική Επιτροπή της μελέτης κατασκευής του έργου.

Συγκεκριμένα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προσκάλεσε σε διαπραγμάτευση λόγω της κατεπείγουσας ανάγκης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση (δηλαδή στην κατ΄ εξαίρεση άμεση ανάθεση με την εξαιρετική διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη γνώμη της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων) για την επιλογή αναδόχου του έργου «Εργασίες Αποκατάστασης του κτηρίου του Κτηματολογίου Ρόδου», εκτιμώμενης αξίας 590.000,00 ευρώ (με ΦΠΑ).

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει σήμερα.

Κύριος του έργου είναι το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Φορέας κατασκευής η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της ΠΝΑΙ, που εκπόνησε και τη σχετική μελέτη, η οποία εγκρίθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ., από τον κωδικό «Επισκευή & Συντήρηση Κτηρίων από Έσοδα ΝΠΔΔ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος