Ελάχιστοι επιβάτες παραμένουν στο αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου ελπίζοντας να βρουν εισητήριο για να ταξιδέψουν σήμερα προς Αθήνα, ενώ οι περισσότεροι έχουν ήδη αποχωρήσει και επιστρέψει στα ξενοδοχεία τους. Το μπλακάουτ που καθήλωσε τις πτήσεις σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας, δεν άφησε ανεπηρέαστο το αεροδρόμιο της Ρόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έξοδα διαμονής καλύπτονται από τις αεροπορικές εταιρείες, λογώ της αδυναμίας πραγματοποίησης των πτήσεων. Χαρακτηριστικό είναι ότι η προγραμματισμένη πτήση από Ρόδο προς Αθήνα στις 10.55 δεν πραγματοποιήθηκε.
Οι επιβάτες που περίμεναν να αναχωρήσουν για Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνεχίζουν να παραμένουν στο αεροδρόμιο, αναμένοντας νεότερες πληροφορίες για τις πτήσεις τους. Η πτήση της Aegean προς Αθήνα, που ήταν προγραμματισμένη για τις 14:50, δεν πραγματοποιήθηκε ούτε στις 15:00. Σύμφωνα με τον πίνακα ανακοινώσεων, η νέα ώρα αναχώρησης έχει οριστεί στις 15:30

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος