Αγωγή κατά της ΔΕΗ καταθέτει ο Δήμος Κω

Αγωγή κατά της ΔΕΗ, εξαιτίας των τεράστιων προβλημάτων που έχουν προκαλέσει στην Κω οι αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος, θα καταθέσει ο δήμαρχος, Θεοδόσης Νικηταράς.
«Η εικόνα που παρουσιάζει ως τουριστικός προορισμός η Κως είναι τριτοκοσμική» σημειώνει, τονίζοντας ότι πλην της τεράστιας οικονομικής ζημίας που υφίστανται οι επιχειρήσεις, η ανεπαρκής υδροδότηση και η έκθεση σε κίνδυνο ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, επιβάλλουν χωρίς καμία απολύτως χρονοκαθυστέρηση, την επαναφορά της ομαλής λειτουργίας του εργοστασίου.

Την αγωνία και τον έντονο προβληματισμό του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, διατύπωσε ο δήμαρχος και με επιστολή του στον πρωθυπουργό, ζητώντας την προσωπική του παρέμβαση για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

«Ο Δήμος Κω, εκφράζοντας την απαίτηση της κοινωνίας να αποδοθούν ευθύνες, θα εκκινήσει άμεσα τη διαδικασία κατάθεσης αγωγής» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, επισημαίνοντας πως η εκτίμηση των αρμοδίων ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες, δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο τον προβληματισμό των πολιτών και δεν επιλύει κανένα επί της ουσίας ζήτημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος