Αφιέρωμα στη ροδίτικη γαστρονομία θα κάνει το γνωστό ιταλικό περιοδικό Bell’ Europa, τον ερχόμενο Ιούλιο.
Για το σκοπό αυτό ήλθαν στη Ρόδο δύο Ιταλοί δημοσιογράφοι, σε ένα ταξίδι που διοργάνωσε ο ΕΟΤ Ιταλίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.
«Ανακαλύψαμε την άλλη πλευρά της Ρόδου, πέρα από τον ήλιο και τη θάλασσα. Αυτή την εναλλακτική Ρόδο, την τόσο πλούσια σε διαφορετικές εμπειρίες. Στο αφιέρωμα του Bell’ Europa για τη Ρόδο, στο τεύχος του Ιουλίου, θα παρουσιάσουμε την μοναδική ροδίτικη κουζίνα με τα παραδοσιακά γευστικά πιάτα και τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα, μια καθαρά μεσογειακή κουζίνα» ανέφερε η δημοσιογράφος Giovanna Patane, προσθέτοντας ωστόσο ότι παράλληλα θα προβληθούν και άλλες ομορφιές του νησιού, από τα κάστρα και τα μονοπάτια μέχρι τα δάση και τα πανέμορφα χωριά.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος