ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: “Αστήρικτες και άδικες οι κατηγορίες δημάρχου για τη γιατρό στη Νίσυρο”

Να σταματήσει οποιαδήποτε πειθαρχική διαδικασία, σε βάρος της μοναδικής γιατρού που υπηρετεί στη Νίσυρο της Ειρήνης Ντιακώβα, από τη 2η ΔΥΠΕ, ζητά το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου, μετά την έγγραφη αναφορά που κατέθεσε ο δήμαρχος Νισύρου Χριστοφής Κορωναίος σε βάρος της γιατρού.

Θεωρεί αστήρικτες και άδικες τις καταγγελίες του δημάρχου “απουσιάζουν“, όπως εξηγεί, “στοιχεία συγκεκριμένα που να στοιχειοθετούν οποιασδήποτε μορφής αδίκημα και το έγγραφο περιορίζεται σε παράθεση γενικών κατηγοριών. Οποιαδήποτε αναφορά σε βάρος Δημοσίου Υπαλλήλου δε μπορεί να στηριχτεί σε φήμες“.

ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: “Αστήρικτες και άδικες οι κατηγορίες δημάρχου για τη γιατρό στη Νίσυρο”

Παράλληλα η διοίκηση του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου εκφράζει την στήριξη της στην γιατρό επιφυλασσομένη για επιπλέον μέτρα στήριξης και καλεί τον δήμαρχο να συνδράμει στο δύσκολο έργο της προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και τη 2η ΔΥΠΕ να στελεχώσει άμεσα το ΠΠΙ Νισύρου με επιπλέον προσωπικό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος