Α. Τσίπρας από τη Ρόδο: «Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερα για τη χώρα»

Την άποψη ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν θα ολοκληρώσει την τετραετία, εξέφρασε από τη Ρόδο ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας.«Ο κ. Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να αποδράσει πριν τον Χειμώνα, για να αποφύγει τις συνέπειες της καταστροφικής του πολιτικής», ανέφερε, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.
«Η κυβέρνηση απέτυχε σε όλες τις κρίσεις που διαχειρίστηκε και ας ελπίσουμε ότι δεν θα κληθεί να διαχειριστεί και άλλες. Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές, τόσο καλύτερα για τη χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Α. Τσίπρας από τη Ρόδο: «Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερα για τη χώρα»

Κατά την επίσκεψή του στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου, την οποία χαρακτήρισε συμβολική, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναφέρθηκε στις παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας, κατηγορώντας την κυβέρνηση για την ελαστικοποίησή τους, μέσω των νομοθετικών της παρεμβάσεων. «Οι εργαζόμενοι βλέπουν πλέον το εισόδημά τους να εξανεμίζεται» σημείωσε.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Παναγιώτης Εγγλέζος, μετέφερε στον Αλέξη Τσίπρα την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Ρόδου, κατάσταση που σκοπεύει να κάνει «σημαία» το συνδικαλιστικό κίνημα, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ότι «η προβληματική κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρόδου είναι μικρογραφία της συνολικής εικόνας των νοσοκομείων της χώρας».
Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα της Τεχνικής Επιθεώρησης Εργασίας, αποκαλύπτοντας ότι η Ρόδος έχει πρωτιά σε θανάτους από εργατικά ατυχήματα.

Ρεπορτάζ: Μαριέττα Γαβριλιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος