Επισκέφθηκε τη Ρόδο 220 φορές!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 220 φορές, επισκέφθηκε -μέχρι τώρα- τη Ρόδο, Ελβετίδα τουρίστρια.

Πρόκειται για την Heide Haack, η οποία δηλώνει λάτρης της Ρόδου και αυτή ως ανταμοιβή για την αγάπη της, τη βράβευσε.

Δεν είναι όμως η μόνη.

Ο Ολλανδός, Robert Verdonk, που έχει επισκεφθεί το νησί 60 φορές, λατρεύει τόσο πολύ τη Ρόδο, που έχει τατουάζ τ’ όνομά της στο στέρνο του.

Από το Δήμο Ρόδου τιμήθηκαν επίσης ο Willi Kickuth και η σύζυγος του Coby Kickuth, που επισκέφθηκαν τη Ρόδο 40 φορές, οι  Albertus Oudendijk και Ingrid Van Der Grauff που έρχονται στη Ρόδο συνεχώς επί 36 χρόνια.

«Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα τους βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα» υπογράμμισε κατά την απονομή των τιμητικών διακρίσεων η αντιδήμαρχος Τουρισμού  Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος