Μηνυτήρια αναφορά Σμυρνιώτη για τα οικονομικά της ΚΕΔΗΤ

Συνεχίζει η υπόθεση της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΔΗΤ να απασχολεί συμπολίτευση και αντιπολίτευση στο Δήμο της Τρίπολης. Το τελευταίο επεισόδιο έχει να κάνει με την κατάθεση από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης, μηνυτήριας αναφοράς, σχετικά με τα οικονομικά της Επιχείρησης και τις κινήσεις των λογαριασμών της.

Ο τέως Δήμαρχος κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζει ότι η επιμονή μη έκδοσης στοιχείων έχει ως αποτέλεσμα τη μηνυτήρια αναφορά προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης. Στη μήνυσή του, ο κ. Σμυρνιώτης, γνωστοποιεί ότι στον τραπεζικό λογαριασμό της ΚΕΔΗΤ, υπάρχουν ουκ ολίγες αναλήψεις σε μετρητά απ’ το νόμιμο εκπρόσωπο και πρόεδρο, όπως επίσης και ”ύποπτες” επιταγές στις οποίες δεν αναφέρονται τα ονόματα των παραληπτών, συνολικού ποσού 44.040 ευρώ. Αξίζει εδώ να αναφερθεί, ότι το εν λόγω θέμα έχει απασχολήσει πολλές φορές το Δημοτικό Συμβούλιο και έχει ήδη αποφασιστεί να εισέλθει εταιρεία ορκωτών λογιστών για καταγραφή και αποτύπωση όλων των οικονομικών θεμάτων της Επιχείρησης τα τελευταία χρόνια. Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Τρίπολης και στον Σταύρο Ζορμπαλά, ο κ. Σμυρνιώτης, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να ζητήσει για το θέμα την παρέμβαση της Γενικής Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης και του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ