Ζ. Ζιάγκας ; “Γίνεται καλή δουλειά στα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ”

Την ώρα που η μεγάλη ομάδα της ΑΕΛ αγωνίζεται για να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσω του πρωταθλήματος της Super League 2, την ίδια ώρα στα Τμήματα Υποδομής των “Βυσσινί” δουλεύουν για να προετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.Στην Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΛ επικεφαλής είναι ο προπονητής ποδοσφαίρου και πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, Ζήσης Ζιάγκας.

Ζ. Ζιάγκας ; “Γίνεται καλή δουλειά στα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ”
Ό κυπελλούχος  ποδοσφαιριστής (2007) και αρχηγός της ΑΕΛ μίλησε στην ΕΡΤ Λάρισας για το πως βλέπει τη νέα προσπάθεια των “Βυσσινί” να επιστρέψει στην Super League 1, καθώς και στην δουλειά που γίνεται στα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Η ΑΕΛ ξεκίνησε με ένα μειονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων της κατηγορίας που διεκδικούν την άνοδο τους στην Super League 1, καθώς δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές. Παρόλα αυτά είναι μέσα στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα του πρωταθλήματος. Ένα πρωτάθλημα που είναι καλό, θα μπορούσε να είναι καλύτερο, εάν διεξάγονταν σε έναν όμιλο με περισσότερες δυνατές ομάδες. Τώρα είναι μοιρασμένες στους δυο ομίλους“.

Για τα Τμήματα Υποδομής ο Ζήσης Ζιάγκας επεσήμανε ότι ” Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από όλους τους ανθρώπους που στελεχώνουν τα Τμήματα Υποδομής, όπου επικεφαλής είναι ο Θοδωρής Ελευθεριάδης. Δουλεύουμε σαν ένα σώμα και με κοινό σκοπό. Τα δείγματα γραφής είναι καλά και φαίνεται ότι η επιλογή της διοίκησης να επενδύσει στις μικρές ηλικίες είναι θετική, καθώς αυτά τα παιδιά αποτελούν το μέλλον της ΑΕΛ. Ήδη, πολλά παιδιά ξεχωρίζουν και μέσα από την σκληρή δουλειά και την στήριξη του συλλόγου θα μπορέσουν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα. Εδώ, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τα σωματεία που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην ΑΕΛ που δείχνει αποφασισμένη να τους δώσει το κίνητρο να σταδιοδρομήσουν στο χώρο του ποδοσφαίρου“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος