Υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης σε οικία σε περιοχή του Δήμου Αγιάς

Συνελήφθησαν 3 άτομα και αναζητείται 1 ακόμα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατά περίπτωση παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών, περί όπλων, περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, περί Τελωνειακού Κώδικα και περί αλλοδαπών.Υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης σε οικία σε περιοχή του Δήμου Αγιάς
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες νωπών κλώνων κάνναβης, συνολικού βάρους 11.950 γραμμαρίων, ποσότητες αποξηραμένων φύλλων κάνναβης, συνολικού βάρους 700 γραμμαρίων, καθώς και εξοπλισμός, σύνεργα υδροπονικής καλλιέργειας.
Η οργανωμένη εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε οικία σε περιοχή του Δήμου Αγιάς Λάρισας, εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Επίσης, κατασχέθηκαν 1 συσσκευή εντοπισμού θέσης (GPS TRACKER) με καλώδιο φόρτισης, καθώς και 1 μαρμάρινη πλάκα απεικονίζουσα ανάγλυφα σχέδια και 1 πέτρινος κύλινδρος, τα οποία θα εξετασθούν από αρμόδιο υπάλληλο της εφορίας αρχαιοτήτων για το αν εμπίπτουν στη νομοθεσία περί αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο αλλοδαπός στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη Χώρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος