«Ξυπόλητοι στο Παρίσι» στον θερινό κινηματογράφο Μπ. Βοζαλής

Array

Συνεχίζονται οι προβολές στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος «Μπαρμπής Βοζαλής» στον Μύλο του Παππά, με την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, μέχρι το Σάββατο 20 Ιουνίου.
Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από τη Δευτέρα 22 μέχρι το Σάββατο 27 Ιουνίου, θα προβάλλουν τη γαλλική κωμωδία «Ξυπόλητοι στο Παρίσι».

Υπόθεση
Η ήρεμη ζωή της Φιόνα που εργάζεται σαν βιβλιοθηκάριος σε μια ήσυχη μικρή Καναδική πόλη, αναστατώνεται όταν λαμβάνει ένα αγωνιώδες γράμμα από την 93χρονη θεία της που ζει στο Παρίσι.
Η Φιόνα παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για να την συναντήσει, αλλά μόλις φτάνει στο Παρίσι, ανακαλύπτει ότι η θεία της έχει εξαφανιστεί.
Μετά από μία αλυσίδα κυνηγητών και μικρών καταστροφών, συναντά τον Ντομ έναν παράδοξο και ελκυστικό άστεγο που δεν την αφήνει σε ησυχία.
Μία μαγευτική ιστορία κάποιων ιδιαίτερων ανθρώπων που αναζητούν την αγάπη, ενώ βρίσκονται χαμένοι και ξυπόλητοι στο Παρίσι, την πόλη του φωτός.
«Ξυπόλητοι στο Παρίσι» στον θερινό κινηματογράφο Μπ. Βοζαλής
Κομεντί 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 83′ |
Γαλλο-βελγική ταινία, σκηνοθεσία Ντομινίκ Αμπέλ, Φιόνα Γκόρντον με τους: Φιόνα Γκόρντον, Ντομινίκ Αμπέλ, Εμανουέλ Ριβά
Ώρα προβολής 22:00
Γενική είσοδος 4 ευρώ

*Να σημειωθεί ότι δεν γίνεται προπώληση εισιτηρίων, ούτε κρατήσεις θέσεων. Το ταμείο ανοίγει από τις 20:30.

*Πριν από την κανονική προβολή, θα παρουσιάζονται στους θεατές τα βίντεο των Λαρισαίων καλλιτεχνών που προέκυψαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού να στηρίξει το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό που πλήττεται λόγω της πανδημίας.
Πρώτη, θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους της Κατερίνας Λιάπτσιου «Ο Μαέστρος Μελωδίας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος