Πρόταση για να υλοποιηθούν έργα αποκατάστασης ύψους 1,5 εκ. ευρώ με χρηματοδότηση από το «πρόγραμμα φυσικών καταστροφών για τους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού VI» κατέθεσε στο υπουργείο Εσωτερικών ο Δήμος Φαρσάλων.
«Σε συνέχεια της καταστροφικής πλημμύρας Daniel που έπληξε τον Δήμο μας, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο με στόχο την αποκατάσταση των ζημιών και την υλοποίηση νέων υποδομών σε σημαντικούς τομείς» τόνισε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.
H πρόταση θα αποτελείται από τα παρακάτω υπόεργα:
1) Αποκατάσταση των οδοστρωμάτων της πόλης των Φαρσάλων που επλήγησαν από το DANIEL, προϋπολογισμού 716.000 ευρώ.
2) Αποκαταστάσεις των αθλητικών χώρων του Δήμου Φαρσάλων (Φάρσαλα, Βασιλί, Υπέρεια), προϋπολογισμού 491.900,28 ευρώ.
3) Εκπόνηση μελέτης: «ΑΝΤΙΠΛΥΜΜΥΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ – ΝΙΚΗΤΑΡΑ – ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ – 2Χ)», προϋπολογισμού 35.439,72 ευρώ.
4) Αποκαταστάσεις των αρδευτικών γεωτρήσεων του Δήμου Φαρσάλων, προϋπολογισμού 26.660,00 ευρώ.
5) Αποκατάσταση του Νεκροταφείου Βρυσιών και ανακατασκευή τοιχίων, προϋπολογισμού 230.000 ευρώ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος