Βραβείο Green Award για το περιβάλλον στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με το πρώτο Βραβείο για το Περιβάλλον GREEN AWARD 2021 στην κατηγορία «Πρότυπες Περιβαλλοντικές Πολιτικές σε Περιφέρεια» τιμήθηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας από τον διεθνή ενημερωτικό φορέα THE ECONOMIST και το powergame.gr.

Το βραβείο παρέλαβε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, στο αναπτυξιακό συνέδριο Τhe Thessaloniki Metropolitan Summit, που αποτελεί Τhe Εconomist Εvent σε συνεργασία με το powergame και πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, παρουσία Ελλήνων και ξένων αξιωματούχων, υπουργών της κυβέρνησης, επιχειρηματιών και εκπροσώπων φορέων.

Βραβείο Green Award για το περιβάλλον στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «το βραβείο αυτό αξίζει σε όλους τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Υπουργούς που βοήθησαν να υλοποιήσουμε τα έργα. Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουμε ορισμένα μότο, τα οποία ακολουθούμε απαρέγκλιτα: Ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι είναι να το κάνεις. Ο υπουργός Στέλιος Πέτσας, με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία, έδωσε νόημα στον Α Βαθμό Αυτοδιοίκησης με το μεγάλο πρόγραμμα “Αν. Τρίτσης” που έβγαλε από την αδράνεια τους Δήμους και δίνει τη δυνατότητα στις πόλεις να αλλάξουν, να αναγεννηθούν, να συγχρονιστούν με την εποχή. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που μπορούμε να πετύχουμε με το πρόγραμμα “Αν. Τρίτης”, που αποτελεί αναπτυξιακό εργαλείο και μοντέλο του αύριο. Ο θεσμός των Green Awards δίνει οξυγόνο ελπίδας ότι όσοι εργάζονται αναγνωρίζονται, διακρίνονται, προβάλλονται. Και στέλνει παντού το μήνυμα: Κάντε το ίδιο για να πάμε όλοι μαζί μπροστά» κατέληξε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος