Βραδιά με φιλανθρωπικό σκοπό από τη 1η Δ.Κ. του Δ. Λαρισαίων

Η 1η Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει εκδήλωση με rock live βραδιά στην Δημοτική Πισίνα (Pisina summer coffee bar) στην Νεάπολη την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 9 μ.μ.

H μπάντα που θα παίξει είναι η ”Hulio & the Rockin Stones”, που είναι Λαρισαίοι βέβαια και καταξιωμένοι στον μουσικό χώρο.

Μια κλασική rock μπάντα της Λάρισας που ξέρει καλά να βγάζει την ενέργειά της σε κάθε live.

Την αποτελούν οι: Δημήτρης Χουλιάρας τύμπανα, Θανάσης Σμαρνάκης μπάσο, Αποστόλης Βελεσιώτης κιθάρα-φωνή, Κώστας Μιχάλης κιθάρα-φωνή, Τάσος Λυτρίδης κιθάρα-φωνή.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με στόχο όπως είναι φυσικό την διασκέδαση, αλλά έχει και φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι η ουσιαστική έναρξη της δράσης της λαρισινής φιλανθρωπικής οργάνωσης ”Καραβάνι της Αγάπης”.

Πρόκειται για πρωτοβουλία της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου μας και επαγγελματιών της πόλης, με σκοπό την συλλογή τροφίμων και την δημιουργία σχετικής Τράπεζας Τροφίμων για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αλλά και την καλλιέργεια αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Το ”Καραβάνι” ξεκινάει την δράση του με αυτήν την εκδήλωση και θα συνεχίσει σε γειτονιές της πόλης μας και σχολεία.

“Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ και ζητάμε από όλους και όλες σας την προσφορά τροφίμων, όσοι μπορούμε και έχουμε την διάθεση. Ας πάρουμε ο καθένας μας από μια σακούλα με τρόφιμα μακράς διάρκειας και … καλή μας διασκέδαση” αναφέρουν οι διοργανωτές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος