Βασίλης Κόκκαλης: Τέλη Ιουνίου θα μάθουμε την αλήθεια για τη μόλυνση στον Τιταρήσιο

Στα τέλη του τρέχοντος μηνός αναμένεται να συνεδριάσει η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής για το θέμα της μόλυνσης του Τιταρήσιου ποταμού, μετά και από σχετικό αίτημα που υπέβαλε ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης.

Σε δήλωσή του ο κ. Κόκκαλης σημειώνει πως «σήμερα παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, περισσεύουν οι θλιβερές διαπιστώσεις για την επίδραση της ανθρώπινης δραστηριότητας στον πλανήτη, αλλά εκλείπουν οι πράξεις για να περιοριστεί αυτή η καταστροφική – και για τον ίδιο τον άνθρωπο – συμπεριφορά. Ενημερώθηκα πως η αρμόδια επιτροπή της βουλής θα συνεδριάσει στα τέλη του μήνα για το φλέγον ζήτημα της μόλυνσης του Τιταρήσιου στην περιοχή μας, μετά από σχετικό αίτημά μου. Ελπίζω πως όλοι όσοι σήμερα δείχνουν την ευαισθησία τους στο περιβάλλον με μακροσκελείς δηλώσεις, να βρεθούν στη συνεδρίαση και να δείξουν εμπράκτως ότι ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, για το περιβάλλον, για την κοινωνία, για το μέλλον των παιδιών μας. Στον Τιταρήσιο συντελείται οικολογικό έγκλημα που δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ