Βαρέλια με 71 κιλά χασίς εντόπισε η Αστυνομία στην Κυπάρισσο

Περισσότερα από 71 κιλά χασίς εντόπισαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας χθες θαμμένα σε πλαστικά βαρέλια σε αγροτική περιοχή στην Κυπάρισσο του δήμου Κιλελέρ. Ο εντοπισμός των ναρκωτικών έχει σχέση με την σύλληψη ενός άνδρα, στις 24 Ιανουαρίου στην περιοχή, με 36 κιλά περίπου χασίς, τα οποία είχαν εντοπίσει σε θαμνώδη περιοχή οι αστυνομικοί θέτοντας την υπό παρακολούθηση για 10 ημέρες μέχρι να εμφανιστεί ο συλληφθείς με έναν ακόμη συνεργό του που διέφυγε της σύλληψης.

Η συνέχιση της έρευνας από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, μετά την σύλληψη οδήγησε χθες (01-02-2023) το πρωί σε αγροτική – θαμνώδη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου στον εντοπισμό επιπλέον ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, που βρέθηκαν μέσα σε πλαστικά βαρέλια, θαμμένα στο έδαφος.

Βαρέλια με 71 κιλά χασίς εντόπισε η Αστυνομία στην Κυπάρισσο

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν πενήντα (50) νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους -51.742- γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους -20- κιλών. Οι ποσότητες κάνναβης που βρέθηκαν συνολικά στον χώρο και κατασχέθηκαν είχαν τοποθετηθεί με σκοπό την περαιτέρω διακίνησής τους, ενώ δράστες στις εν λόγω υποθέσεις τυγχάνουν ο τότε συλληφθείς, ένας ακόμη ημεδαπός άνδρας και άγνωστοι συνεργοί τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος