Β. Κόκκαλης στο σεισμόπληκτο Δαμάσι: Ένα χρόνο μετά, έμειναν οι υποσχέσεις

Το σεισμόπληκτο Δαμάσι του Τυρνάβου επισκέφθηκε σήμερα, ανήμερα της «μαύρης» επετείου του σεισμού του 2021, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Βασίλης Κόκκαλης.

Αφού συζήτησε με τους σεισμόπληκτους, ο κ. Κόκκαλης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «έναν χρόνο μετά, έμειναν ο υποσχέσεις και η κοροϊδία».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «… Ένα χρόνο μετά, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δυστυχώς θυμόμαστε τις περυσινές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι δήθεν «του χρόνου θα είστε στα σπίτια σας». Η αλήθεια είναι ότι η ανέγερση και κατασκευή νέων σπιτιών σήμερα φαντάζει ακατόρθωτη για τους συμπολίτες μας που παραμένουν σε κοντέινερ. Ακατόρθωτη γιατί από τη μία το υψηλό κόστος των υλικών καθιστά την κρατική αρωγή ψίχουλα, ενώ την ίδια ώρα η γραφειοκρατική διαδικασία καθυστερεί την οριστική κατάθεση των φακέλων. Η κυβέρνηση όμως έχει ξεχάσει και τους αγρότες – αμπελοκαλλιεργητές που από τον περασμένο Απρίλιο ακούνε μόνον ημερομηνίες για τις αποζημιώσεις που αφορούν τον παγετό, αλλά δε βλέπουν το χρώμα του χρήματος. Θεωρία άριστα, πράξη μηδέν… ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος