Β. Κόκκαλης στα σεισμόπληκτα. Να βρεθούν λύσεις για δρομολόγια ΚΤΕΛ και κλιματιστικά

Στις σεισμόπληκτες περιοχές των δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας βρέθηκε για μία ακόμη φορά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Από το Δαμάσι, το Αμούρι και το Μεσοχώρι, ο Λαρισαίος πολιτικός στηλίτευσε το γεγονός της μη διασύνδεσης των σεισμόπληκτων περιοχών με τις πρωτεύουσες των επαρχιών και τη Λάρισα με λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ, τονίζοντας πως «είναι ανεπίτρεπτο και κοινωνικά ανάλγητο να κόβονται δρομολόγια σε περιοχές που βρίσκονται κυριολεκτικά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να αναγκάζονται πολίτες να πληρώνουν δεκάδες ευρώ για να μετακινούνται σε γιατρούς και άλλες υποχρεώσεις με ταξί». Μάλιστα, για το θέμα ο κ. Κόκκαλης δεσμεύτηκε πως θα κάνει παρέμβαση σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τον υπουργό Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή.
Β. Κόκκαλης στα σεισμόπληκτα. Να βρεθούν λύσεις για δρομολόγια ΚΤΕΛ και κλιματιστικά
Παράλληλα, ο πρώην υφυπουργός έγινε αποδέκτης έντονων παραπόνων από τους σεισμόπληκτους που διαμένουν σε κοντέινερ, λόγω της απουσίας κλιματισμού. Για το λόγο αυτό τόνισε πως θα ζητήσει άμεσα από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα τη μέριμνα για την άμεση τοποθέτηση κλιματιστικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος