Β. Κόκκαλης: Δεν εφαρμόζεται η εξαγγελία των 120 δόσεων για τους μικρομεσαίους

Να εκκινήσει άμεσα το μέτρο των 120 δόσεων για το σύνολο των οφειλών και χωρίς χρονικούς περιορισμούς για μικρομεσαίους και αυτοαπασχολούμενους, καλεί ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης, τον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Κόκκαλης, «η κυβέρνηση απασχολημένη στην προπαγάνδα και στο μακιγιάρισμα του επιτελικού… χάους που αφήνει πίσω της αυτή η θητεία στον παραγωγικό ιστό και στα νοικοκυριά, έχει βάλει  στην άκρη την περιβόητη πλατφόρμα για τις 120 δόσεις. Ένα μέτρο που όλοι γνωρίζουμε καλά πως είναι μονόδρομος, αν θέλουμε να δώσουμε το «φιλί της ζωής» στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους αυτοαπασχολούμενους που πνίγονται από τα χρέη των αλλεπάλληλων κρίσεων.

Πρέπει βέβαια, να θυμίσω και πως ακόμη και οι διατάξεις που ψηφίστηκαν δεν εφαρμόζονται στην πράξη, ενώ δεν περιλαμβάνουν όλες τις οφειλές με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι να είναι λιγότεροι από αυτούς που έχουν ανάγκη. Εξαγγέλλουν δηλαδή και μετά έρχονται να εφαρμόσουν λιγότερα από τα μισά!

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι ξεκάθαρη: Οριζόντια ένταξη όλων ανεξαιρέτων των οφειλών στις 120 δόσεις με κούρεμα τόκων και μέρος της οφειλής και χωρίς χρονικούς περιορισμούς δημιουργίας οφειλών.

Ας καταλάβουν επιτέλους πως ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος. Εκτός κι αν λειτουργούν με συγκεκριμένο σχέδιο εξόντωσης των μικρομεσαίων…»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος